Sinop Erfelek Selaleleri / Sinop Erfelek Şelaleri Abana İnebolu Kastamonu : Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır.

Sinop Erfelek Selaleleri / Sinop Erfelek Şelaleri Abana İnebolu Kastamonu : Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır.. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Arkadaşlar bu şelaler sinop'a oldukça yakın. Erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içindedir. Sinop erfelek üzerine 3 yorum. Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz.

Sinop erfelek üzerine 3 yorum. Uzaklıkta, erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içerisindedir. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. 1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan.

Erfelek Tatlıca Şelaleleri | Yola Çıkmalı
Erfelek Tatlıca Şelaleleri | Yola Çıkmalı from www.yolacikmali.com
Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Erfelek şelaleleri veya tatlıca şelaleleri ya da tatlıca takım şelaleleri denmektedir. Ana sayfa / yurt i̇çi turlar / karadeniz / sinop erfelek şelaleleri çadır kampı 1 gece 2 gün. .açılan yollar sonrasında devlet su i̇şleri tarafından keşfedilen erfelek tatlıca şelaleleri görenleri şaşkına çevirmektedir. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir.

Tatlıca şelaleleri, adından da anlaşılacağı üzere sinop i̇limizin erfelek i̇lçesi sınırları içinde yer almaktadır.

Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır. Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içindedir. Minibüs ve otobüs kullanmak isteyenler; Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Bu arada sinop'taki i̇naltı mağarası'nı da ziyaret etmeyi unutmayın. Erfelek şelaleleri, tam 28 tane şelaleden oluşan bir doğal cennet ve bence en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Sinop'tan erfelek ilçesine, erfelek ilçesinden de belli saatlerde kalkan tatlıca şelaleleri minibüslerine binerek ulaşım sağlayabilirler. Sinop, orta karadeniz bölgemizin en şirin ve güzel illerinden biridir.

Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı. Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Erfelek ilçesi tatlıca köyü sınırları içindedir.

Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkı, Sinop
Erfelek Tatlıca Şelaleleri Tabiat Parkı, Sinop from yoldanciktim.com
Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz. Sinop il sınırları içerisinde cennetten bir parça gizlenmiş olan erfelek şelaleleri, karadeniz'i anlatan bir doğal güzelliktir. Sinop tarihi cezaevinden sonra erfelek şelaleleri 'ne gittik. Sinop'tan erfelek ilçesine, erfelek ilçesinden de belli saatlerde kalkan tatlıca şelaleleri minibüslerine binerek ulaşım sağlayabilirler. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. .açılan yollar sonrasında devlet su i̇şleri tarafından keşfedilen erfelek tatlıca şelaleleri görenleri şaşkına çevirmektedir. Erfelek tatlıca şelaleleri, şirin ilimiz sinop 'un erfelek ilçesinin tatlıca köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarında yer alıyor.

Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir.

Rotanızı sinop'a, erfelek tatlıca şelaleleri'ne çevirmelisiniz. Minibüs ve otobüs kullanmak isteyenler; Erfelek şelaleleri, tam 28 tane şelaleden oluşan bir doğal cennet ve bence en ilginç yönü sadece 19 yıl önce keşfedilmiş olması. Diğer isimlerinin geldiği yerse tatlıca köyü yakınında olmasıdır. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Sinop il sınırları içerisinde cennetten bir parça gizlenmiş olan erfelek şelaleleri, karadeniz'i anlatan bir doğal güzelliktir. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Sinop'a 45 kilometre uzaklıktaki erfelek şelaleleri'ne, erfelek baraj. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Girişte alınan ücret araçlar için 8 ile 9 tl'dir. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir.

Erfelek şelaleleri veya tatlıca şelaleleri ya da tatlıca takım şelaleleri denmektedir. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. 1.008 beğenme · 141 kişi bunun hakkında konuşuyor. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır.

Erfelek Tatlıca Şelaleleri | Yola Çıkmalı
Erfelek Tatlıca Şelaleleri | Yola Çıkmalı from www.yolacikmali.com
Bu arada sinop'taki i̇naltı mağarası'nı da ziyaret etmeyi unutmayın. Sinop'a 45 kilometre uzaklıktaki erfelek şelaleleri'ne, erfelek baraj. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Erfelek şelaleleri'nin kaynağı şelalelerin yaklaşık 1 kilometre yukarısında bulunmaktadır. Öncelikle özel araç olmadan erfelek şelaleleri'ne gitmek isteyenlerin nasıl gideceklerini tarif edeyim.

Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi.

Farkındalığın az olması bir yana, doğal kaynakların sorumsuzca sömürülmesi, kirletilmesi. Erfelek şelaleleri'nin kaynağı şelalelerin yaklaşık 1 kilometre yukarısında bulunmaktadır. .şehirleri arasında yer alan sinop ilinden ve 20 yıl önce keşfedilen erfelek şelalelerinden bahsetmek isteriz. Türkiye'de doğaya dair farkındalığın yok denecek kadar az olması sıklıkla yakındığım bir konu. Sinop erfelek şelalesi hakkında bilgi. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. .bir manzara eşliğinde birkaç gün geçirmek istiyorsanız; Tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri'nde su merdiven şeklinde, kademe kademe akıyor. Tatlıca şelaleleri, erfelek şelaleleri veya tatlıca takım şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı tatlıca köyü yakınlarındaki sıra şelalelerdir. Erfelek şelaleleri sinop il merkezine 44 km olup erfelek ilçesine uzaklığı 32 km dir. Sinop erfelek takım şelaleleri, 1997 yılında erfelek barajı'nın yol yapım çalışmaları sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve turizme kazandırılmıştır.

Tatlıca şelaleleri tabiat parkı içinde kamp atmak yasak sinop sel. Sinop, orta karadeniz bölgemizin en şirin ve güzel illerinden biridir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama